www.pidilidi.sk www.pidilidi.sk
Potrebujete pomôcť? +420 725 518 759 (Po-Pi: 8-15)
0 Váš košík 0.00 €
Zoznámte sa s obuvou KEEN

Zoznámte sa s obuvou KEEN

Roman Opatřil Vo štvrtok 09. 05. 2024 Novinky

Keď sa povie Keen, mnohým ľuďom sa vybaví pohodlná obuv na outdoorové dobrodružstvá. Táto kultová značka sa stala symbolom spojenia s prírodou a aktívneho životného štýlu. Od svojho vzniku si značka Keen získala povesť vďaka inovatívnej technológii, odolnosti a záväzku k udržateľnosti.

Spoločnosť Keen vstúpila na scénu obuvi v roku 2003 s jediným cieľom: vytvoriť obuv, ktorá spája pohodlie a výkon so šetrnosťou k životnému prostrediu. Zakladateľov značky motivovala túžba ponúknuť alternatívu k tradičnej obuvi a sandálom.

Jedným z prvých modelov značky Keen je kolekcia NEWPORT, ktorá ponúka vlastnosti, ako je široký strih a kvalitná pevná gumová podrážka s integrovanou patentovanou ochranou prstov. Táto zosilnená špička dokonale ochráni prsty vašich detí počas všetkých vonkajších hier a aktivít. Vrchný materiál je kombináciou pevnej tkaniny a kvalitnej nepremokavej kože s ekologickým certifikátom. Anatomicky tvarovaná a vyberateľná stielka sa postará o odpruženie pri chôdzi. Elastické rýchloupínanie na menších veľkostiach dopĺňa pásik na suchý zips cez členok.

Najčastejšie používanou kolekciou v našom obchode je kolekcia SEACAMP. Hybridné sandále do vody KEEN Seacamp sú určené pre aktívne deti, ktoré sa rady namáčajú. Táto nízkoprofilová obuv KEEN.CNX (technológia, ktorá zabezpečuje minimálny sklon medzi pätou a špičkou obuvi, účinný a ľahký dizajn s kvalitnou podrážkou a tlmiacou penovou medzipodrážkou) umožňuje malým nohám väčšiu flexibilitu a voľnosť. Vďaka priľnavej gumovej podrážke, ktorá neodiera podlahu, a systému zapínania KEEN Secure Fit budú pripravené na všetko.

Máme na výber z mnohých farebných možností!

               

(kliknutím na obrázok prejdete na produkt)

Medzi ďalšie kolekcie patrí CLEARWATER CNX, ktorá ponúka pánske a dámske nízkoprofilové sandále s minimálnym poklesom. Zvršok je vyrobený z rýchloschnúceho polyesterového popruhu a kvalitnej vodeodolnej kože. Pri aktívnom pohybe oceníte rýchloschnúcu podšívku a pružnú polyuretánovú stielku, ktorá podporuje klenbu chodidla. Ľahká medzipodrážka z PU vyrobená technológiou LUFTCELL (odľahčené jadro vytvorené priamym vstrekovaním hustej peny) zabezpečuje dokonalé odpruženie v oblasti nártu a podrážka z kvalitného termoplastického polyuretánu sa postará o dobrú trakciu pri každom kroku. Nechýba ani ochrana prstov v decentnom, odľahčenom dizajne. Vnútro topánky je ošetrené technológiou ECO ODOR CONTROL, ktorá znižuje tvorbu mikroplesní, zápachu a zároveň je šetrná k životnému prostrediu.

             

Skvelá voľba z radu detskej hybridnej obuvi KEEN Chandler CNX je nízkoprofilová, univerzálna letná obuv inšpirovaná minimalistickou obuvou. Vyniká predovšetkým svojou nízkou hmotnosťou. Rýchlošnurovanie umožňuje jednoduché obúvanie a rýchlu fixáciu na detskej nohe. Nechýba ani nepostrádateľná patentovaná ochrana špičky.

               

Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre svoje outdoorové dobrodružstvá, Keen je voľba, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Urobte radosť sebe aj svojim deťom novou obuvou od spoločnosti KEEN!