www.pidilidi.sk www.pidilidi.sk
Potrebujete pomôcť? +420 725 518 759 (Po-Pi: 8-15)
0 Váš košík 0.00 €
Značka bot Groundies

Značka bot Groundies

Roman Opatřil V stredu 27. 03. 2024 Novinky

Groundies vychádza z presvedčenia, že chôdza naboso je najprirodzenejší, najpríjemnejší a najzdravší spôsob pohybu. Spoločnosť je založená na myšlienke zmysluplného a holistického prístupu k móde. Preto spája moderný dizajn a udržateľnú kvalitu so zdravotnými výhodami chôdze naboso. Týmto spôsobom premieňa najstaršiu a najprirodzenejšiu formu pohybu na zmysluplný trend súčasnosti.

Teraz si môžete vybrať z našej ponuky:

GROUNDIES ACTIVE KNIT je športová obuv ideálna pre všetkých aktívnych ľudí, ktorí radi chodia naboso. Vďaka tkanému materiálu padne ako uliata, je vysoko priedušná, ľahká a flexibilná. Topánky sú k dispozícii vo veľkostiach pre dospelých.

GROUNDIES AMSTERDAM and LOU je pohodlná barefoot obuv pre deti, ktorá zaručuje pohodlný pôžitok z bosého nosenia vďaka jednoduchému zapínaniu na suchý zips, jednoduchému vstupu pomocou pútka na jazyku a detskému označovaniu ľavej a pravej strany na podrážke. Tenká a pružná podrážka zároveň trénuje svaly chodidla od prvých krokov. Anatomický tvar oblasti prstov poskytuje chodidlu pohodlné širšie prispôsobenie v oblasti prstov, zatiaľ čo priedušná podšívka z mikrovlákna OnSteam® zabezpečuje zdravú klímu chodidla. Vyrobené z mäkkej kozej kože a odolného plátna.

GROUNDIES WOMEN NOVA GO1 je dámska teniska s podrážkou GO1. Zmes kvalitných materiálov nubuk a hovädzia koža a priedušná podšívka z mikrovlákna OnSteam® robia z modelu Nova GO1 všestrannú tenisku naboso. Tešiť sa môžete na vydarený mix farieb a materiálov, prirodzený pocit bosej nohy a dostatok priestoru v oblasti prstov vďaka anatomickému priečinku na prsty.

GROUNDIES WOMEN NOVA GS1 sú symbolom inovácie a symbiózy modernej estetiky s luxusom a pocitom skutočnej bosej nohy. Dizajn tejto tenisky sa vyznačuje jemne kontrastnými prvkami z jemnej kože a semišu s exkluzívnym výberom farieb a sofistikovaným označením značky v blízkosti šnúrok. O skvelé pohodlie sa stará strih obuvi prispôsobený chodidlu a citlivá podrážka TrueSense® Barefoot Sole. Priedušná vnútorná podšívka je vyrobená zo sieťoviny a mikrovlákna OnSteam®.

Neváhajte a kúpte si topánky od Groundies! Máme výber pre DETI aj DOSPELÝCH!!